Fagtur

Årsmøte og fagtur for 2019 er med buss til Bergen! Mer info finner du på linker HER!

Årsmøte onsdag 05. juni kl. 1700 på Hotel Norge: Har du saker du ønsker å ta opp til årsmøte, sendes dette til styret innen fredag 26. april 2019.

Fagtur: Første stopp er hos Bømlo Vatn og Avløp . Det blir omvisning på Åreid vannrenseanlegg, foredrag om lekkasjekontroll med Water Alert , og demo av pluggkjøring.

Neste dag blir det foredrag og omvisning på renseanleggene (se program), hos Bergen Vann .

Alle får enkeltrom, samt felles middag første kvelden, på Hotel Norge .

Turen koster kr. 6 995,- per person, og bindende påmelding innen 30. april til styret@rdf-var.no.

Velkommen!

 

 

Her er litt info fra forrige fagtur:

Kjekk fagtur 2017: Takk til alle som bidro!

Vi i styret synes det var en kjekk og vellykket fagtur til Danmark 7-10.juni 2017, og håper alle som var med synes det samme som oss! Vi våknet opp i båten/Hirtshals, spiste frokost på Tylstrup Kro og kjørte videre til Powel sin avdeling i Aalborg. Her fikk vi interessante foredrag om  driftsløsninger for VA-nettet og neste generasjon fagsystem. Vi gjenomførte årsmøte og avsluttet besøket med en veldig bra lunsj i kantina til Powel. Turen gikk videre til Århus, der vi på ettermiddagen fikk mulighet til å bli litt kjent med byen. På kvelden hadde vi felles middag på Restaurant Flammen. Dagen etter dro vi til Spildevands Teknisk Forening sin messe i Billund. I porten ble vi tatt i mot av en nordmann som hadde ventet på oss. Han sa vi var de eneste fra Norge som var på besøk. Etter oppholdet dro vi tilbake til danskebåten og våknet opp i Risavika lørdag morgen.

Takk til alle som ga faglig påfyll (både fra bedrifter og  fagarbeidere imellom), og takk til alle som ble med og bidro til at det ble en kjekk tur! Nedenfor er noen bilder.

Hilsen sekretær i RDF Åsta Egelandsaa

Bilde fra avløpsmesse i Billund Bilde fra avløpsmesse i BillundBilde fra messe Rottefelle for kloakkrotterBilde fra messe_Sveinung på standBilde_foredrag Arnstein Holte fra Powell Bilde_Frode Sandøy_foredrag fra PowellBilde_ hos Powell i Danmark